ulk_4

I morgen skal jeg på besøk til biblioteket i Kolding – en fantastisk by. Det jeg gleder meg til å se er «Underground Library« som er:

Underground Library Kolding (ULK) er et co-created makerspace for unge i Kolding Kommune. Hele idéen med ULK er, at unge med et kreativt talent, får et sted hvor de kan arbejde med alle deres idéer. Fysisk set, er ULK en del af Kolding Bibliotek, og er placereret i lokaler i bibliotekets kælder. Der er flere forskellige arbejdsstationer, hvor de unge kan arbejde og udvikle deres kunstneriske udtryk

ULK er organisatorisk set et demokrati i bibliotekets kælder, og brugerne arbejder også med udvikling af de organisatoriske elementer i et co-created miljø. Les mer.

Officielle åbning

Alle er velkomne når DR Ung Kunst og Underground Library Kolding inviterer til udstillingen ”NÅR FORANDRINGEN RAMMER” og til den officielle åbning af Underground Library Kolding -torsdag d. 21. november kl. 18.

Der vil være officiel åbning af udstillingen samt åbning af Underground Library Kolding (ULK)  ved Koldings Borgmester Jørn Pedersen.