Testleser Kyrre 6 år ble meget oppgitt da vi leste i kveld …. det var feil i boken, dette er ikke første gang han har påpekt at ting ikke stemmer, men denne gang var det en smule alvorlig. Favorittboka hans den siste tiden inneholder feil ….

Kyrre mente vi burde levere en klage til Biblioteket, for slike bøker kan man da ikke låne ut … jeg påpekte at vi faktisk hadde kjøpt boka og at det kanskje var en ide & klage til de som hadde laget boken …. Tja det var en mulighet … mente Kyrre som hadde større tro på blogge hele saken …

Boken det hele dreier seg om er Søppel av Max Estes … boken som inneholder det lengste ordet vi vet om,  på hele 23 bokstaver … ordet vi har pugget  … RESIRKULERINGSPROSESSEN …

Så den graverende feilen Kyrre oppdaget …. på første siden møter vi Oskar og Sigmud som er avbildet og sier hei. Oskar har rød caps og er svart i ansiktet …. Sigmund har brun caps og er orange i fjeset ….

Så litt ut i boka står det at » Mellom hvert stopp står Oskar på baksiden av søppelbilen» – men på tegningen er det bilde av Sigmund …..

Huff huff … og slik forsetter det … Oskar og Simund byttes om … !

Kyrre mente han kunne ta jobben som testleser av nye bildebøker før de kom ut slik at man ikke begitt slike tabber flere ganger … for boka er tross mangler forsatt favoritt.