Endelig er rosablogger som skriver «barnebok» ….  selv om jeg bygger videre på min tese om at «Rosabloggerne erstatter den gode barneboken»

Leser bloggen til Voe, og kom over et bilde av henne med boken «Tre venner» og følgende tekst …  «Jeg leser ikke bøker. Ikke noe jeg er stolt av, men jeg klarer det ikke. Skulle ønske jeg gjorde det! er leide jeg en bok på bibloteket i fjor, var superstolt. Leste 6 sider»

Leste igjennom alle 650 tilbakemeldingene og følgende ble sagt om lesing …. Fascinerende …

– jeg leser VELDIG LITE bøker,

– jeg har akkurat samme problemer som deg, skikkelig sensitiv hud, klarer ikke lese bøker

– Jeg har ekstremt mange likheter med deg! Jeg elsker å lese bloggen din, og dette gav meg enda litt mer respekt for deg. Det at du tør å legge ut de tingene du er minst fornøyd med deg selv, for 60 000 lesere er stort! Stolt av deg.

– og jeg har faktisk mye felles med deg jeg klarer også IKKE å lese bøker og jeg er sånn at jeg ikke vil legge meg tidlig..

– jeg klarer heller ikke lese bøker lenger jeg leste mye før da, men klarer det ikke lenger, har mistet leselysten!

– Voe,det gjør INGENTING om du ikke klarer å lese en bok!….jeg gjør det ikke selv,og hvis vi tar et eksempel da,så vær gang jeg skal låne en bok,så velger jeg en som er litt tjukk og som ser spennende du,fordi ALLE VELGER SPENNENDE OG SKUMLE BØKER OG SÅNT,så jeg vil liksom kunne klare å lese ut en bok jeg også!….men for å være HEEEEEELT FULLSTENDIG ÆLIG…….JEG HAR «ALDRI» lest ut en bok!..

– jeg syns du virker smart, selv om du ikke leser bøker.

– jeg liker heller ikke og lese.

– Oi, jeg er ganske lik deg jeg 🙂 Jeg klarer ikke å lese bøker, de interreserer meg ikke i det hele tatt.

– voe, koss greier du å få 6 i norsk da? viss du nesten aldri leser bøker ?:O

– Leser 3 venner selv kjempe spennede jeg har komt til 3 seriøst skummel i 1 når du begynner og leser den !! men jeg har levert den tilbake til bib men skal låne den i igjen 🙂 Veninen min (Jannike) synest det er dritt skummel når jeg forteller om den 😛 det er egenlikt for sånn som deg men samma det 🙂

– Forresten så er den bokserien «3 venner» veldig spennende og bra skrevet, så hvis du faktisk skal lese noe en gang, og ikke vil ha en veldig «tung» bok, så foreslår jeg at du gir den serien et forsøk 🙂

– Om du ikke liker å lese, så ikke les! Gjør det du vil og føler for.

– eller om du ikke kan lese en bok «WHO CARES» ???

– BØKER, hvor kom det fra? er vell mange som ikke leser bøker, det handler om intresse ikke om hvor perfekt man er visst man leser en bok

– DET er ikke feil. Ærlig, jeg vil deg bare godt! Jeg vil at du skal lykkes. Jeg leser bloggen din hver dag. Men dette innlegget skuffet meg bare. Det du skrev om, var som sagt ikke feil. Om du skriver på bloggen din at du synes at sånt er feil, så gir du et feil inntrykk til leserne dine. Tenk på de yngre? De kommer til å tenke at om man ikke leser bøker, så er det noe feil med dem.

– å ikke like å lese ser ikke jeg på et problem for å si det sånn? VELDIG mange som ikke greier det. men hva skal man med det daa ?

– Jeg klarer heller aldri å lese ut en bok, leser bare noen sider – aldri at jeg kommer til å lese ferdig en hel bok, never.

– du er ikke den eneste som ikke leser bøker..

– Haha. dumt at du ikke leser bøker… ekkæ serlig bra at du ikke gjør det, har du prøvd å lese f.ek twilight eller harry potter bøkene? de er utrolig spennende og fengende 🙂 pluss av å lese bøker får du masse gratise karakterer på skolen…:)

– Les bøker! Man lærer masse og har noe å gjøre. Jeg blir rastløs når jeg ikke har noe å lese jeg! Hvis du leser blir du mer kreativ, og bedre i norsk! Da vet man for eksempel hvordan man skal skrive en novelle eller fortelling. Jeg fikk 6- på norsktentamen når jeg skrev en novelle. Jeg tror jeg kan takke bøkene for det. 🙂

Bare anbefaler deg å begynne å lese. På videregående kan man få i lekse å lese en spesiell bok, da er det fint å være glad i å lese.

Lesing gir deg gode opplevelser!

– Hvis du har lyst til å lese en bok så anbefaler jeg Dødslekene! Jeg fyller 13 år i desember, å jeg har aldri lest noe bok før, men jeg ble sykt hekta! Det er 3 bøker av den:

– Jeg får heller ikke til å lese bøker , føler jeg ikke har nok tålmodighet til det .

– Og det at du ikke leser bøker osv. WTF? Er det så jævlig spesielt? Eller at du er susete? Det har ikke noe å gjøre med hvor «perfekt du er». Og i hvert fall ikke med med å lese bøker! Off.

– Det er ikke rart at du ikke klarer å lese sånne søppelbøker! Hva med å prøve noe ordentlig litteratur?

Dessuten, lesing handler ikke bare om interesse. Det er som å si at trening er en hobby, hvis du ikke liker det, kan du bare la være. Bøker utvider ordforrådet ditt, gjør det lettere å kommunisere med andre og jeg tror kanskje det hjelper litt på selvtilliten å vite at man faktisk har lest EN BOK!

Det går ikke an å bare la være å lese Jeg er sikker på at du leser NOE, Voe, kan hende at du bare ikke tenker over det fordi det er en tegneserie eller en bok du allerede har lest. Men alt er bedre enn ingenting, ikke sant?

– At hun aldri leser en bok syntes jo «voe» er helt sykt, men det er jo helt normalt. Man blir ikke mindre perfekt om man ikke leser en bok eller har kviser

– det er MANGEN som ikke like og lese bøker

– men jaja, Jeg hatet å lese til jeg begynnte for noen måneder siden og nå leser jeg bare bøker hele tiden…

–  stakkars deg som ikke liker å lese bøker, synes virkelig synd på deg! Tenk på de som ikke har bra nok syn til å lese bøke

– en ting jeg bare MÅ si til deg er at den boka du lånte er i en serie som er SYKT bra!! så hvis du skulle starte å lese så burde du lese ferdig den serien! også for å få en bok til å være spennende må du virkelig leve deg inn i den, og det er ikke så vanskelig i de bøkene, også er de sånn at leser man en av de, MÅ man lese den neste 🙂 og de er egt veldig lettleste, for vært kapittel elr hver dag er delt inn i små deler 🙂 anbefales på det sterkeste! noen av de beste ungdomsbøkene jeg har lest 😀

men hvis du ikke vil starte med en serie så anbefaler jeg deg å lese: Tiden – venn eller fiende og La meg få leve 🙂 jeg griner av de bøkene

– Jeg leser samme serie ! Kjempe bra ikke sant ! ❤

Reklamer