Min tese » Morgendagens lesere er digitale innfødte, dagens trendsettere er på nett, bloggende og svært unge, ofte kalt rosabloggere. De mest leste rosabloggere er Blondinbella, Therese, Ida og Vou. De omtales ofte i media. Med opptil 70 000 besøkene pr dag er det ikke tvil om at rosabloggerne på sikt kan erstatte barnelitteraturen …»  Og vips så var den først boken her …. !

Fra Bokförlaget Forum

Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att «boosta sitt ego» är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet. Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Men även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.

Fra SvD

Fra Isabella Löwengrip, mest känd som bloggaren Blondinbella, bokdebuterar med en självhjälpsbok för unga tjejer. Hon blev själv mobbad på högstadiet. –De klistrade upp bilder på en gris över hela skolan med mitt namn, skrek när jag kom in i klassrummet och undvek mig i gympan för att de trodde finnarna skulle smitta.

Reklamer