Stikkord

Kollektivt, anonymt  …  er et kunstprosjekt av Mette Moestrup

Kollektivt, anonymt er en åben skriveproces. Du er velkommen til at skrive med på teksten. Alle bidrag er anonyme. Jo flere, som deltager, jo mere vil teksten udvide og forandre sig. Skriveprocessen bliver en fælles handling, som teksten dokumenterer.

Jeg fik idéen til Kollektivt, anonymt under en rejse til Argentina, hvor jeg læste en ordbog over et næsten uddødt sprog. Jeg oversatte ordene til dansk og satte dem i alfabetisk rækkefølge. Det er de ord, som danner ramme for den kollektive skrivehandling, som begynder d. 28. marts og slutter d. 27. april 2008.

Kollektivt, anonymt finder konkret sted på Roskilde Universitets Bibliotek og Roskilde Bibliotek, hvor der er installeret særlige skriverum. Installationerne er folde-ud rum i pap, tegnet og udformet af arkitekt Eva Tind Kristensen.

På bibliotekerne kan du enten deltage ved at skrive på små papirlapper eller på computer. Du kan også deltage alle mulige andre steder fra og følge med i tekstens løbende udvikling på www.kollektivt-anonymt.dk.

Udstillingen er arrangeret i samarbejde mellem Roskilde Universitetsbibliotek, Museet for Samtidskunst og Roskilde Bibliotek som en del af projektet ”Mellem_Rummet” .

Reklamer