Jeg lager for tiden en produksjon med animasjon – dataspill og videokunst i Kinokino som åpner den 22.09.09. Dette er livet. 

Men jeg trenger inspirasjon og kommer til å reise til denne utrolige utstillingen i Danmark..

Kunst vi selv kan styre

De fleste af os vil gerne bestemme selv. Vi er vant til at iscenesætte vores egen individuelle virkelighed på netværkssteder som Facebook, og vi tilpasser teknologiske hjælpemidler som computer og mobiltelefon, så de matcher lige præcis vores behov. Set i det lys passer den digitale og interaktive kunst perfekt ind i vores livsstil.

Det mener Andreas Brøgger. Ifølge ham er den digitale kunst for alvor på vej ind på de etablerede kunstmuseer, og i Danmark tages det første store skridt i dag, hvor ARoS, Aarhus Kunstmuseum åbner udstillingen «Enter Action – digital art now». En spektakulær sanseoplevelse med 14 interaktive installationer udført af de største internationale kunstnere inden for det felt. Ledetråden i udstillingen er det legende menneske, og på trods af robotter, overvågningsteknik, maskinstyret tids- og rumfornemmelse og eksperimenter med kunstigt liv og intelligens handler det først og fremmest om det liv, vi lever lige nu. Les mer: 

Reklamer