Stikkord

Her fødes Sveriges ny suksses forfatter: 

Kapitel 1 är en sajt för författare och bokälskare. Här publicerar du ditt manus och skapar en bok på nätet. Läsarna får sedan säga vad de tycker. Är du tillräckligt populär hägrar ett förlagskontrakt med Piratförlaget. Låt dig inspireras!

Det finns mängder av fantastiska författare, men bara en handfull debutanter når ut till läsarna. Med Kapitel 1 förändrar vi det. Här låter vi läsarna avgöra vad som är bra – och vad som är mindre bra. Författare får möjlighet att publicera sina manus för tusentals människor utan omvägar, med omedelbar feedback från allmänheten. Utan att göra avkall på upphovsrätten. Läsare får tillgång till ett helt bibliotek av potentiella succéförfattare och är med och påverkar karriären hos dem som tävlar om ett förlagskontrakt med Piratförlaget.

Vi ger författare en möjlighet att nå ut till läsare på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Samtidigt ger vi läsare tillgång till manus som kanske aldrig skulle bli upptäckta annars. Bokbranschen står inför stora förändringar. Kapitel 1 är en del av detta.

Les mer: 

Reklamer